Σχετικά με εμάς


Η Alpha Ioannou Construction Ltd είναι μια ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών και των ανακαινίσεων ιδιωτικών, εμπορικών και δημόσιων κτιρίων αλλά και με κλάδο των τεχνικών έργων όπως διαχωρισμοί οικοπέδων και κατασκευές δρόμων. Ιδρύθηκε το 2004 από τον Πολιτικό Μηχανικό κύριο Άνθιμο Ιωάννου, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του μια πολύχρονη εμπειρία στις κατασκευές και στον προγραμματισμό των έργων.

Η Alpha Ioannou Construction Ltd έχει την έδρα της στην επαρχία Πάφου άλλα δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Κύπρο. Η εταιρεία έχει κατασκευάσει με επιτυχία πολλά έργα υψηλής αισθητικής, σύγχρονης μηχανικής και κατασκευαστικής πολυπλοκότητας. Από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών αλλά και των προμηθευτών της, καθιστώντας την έτσι, μια από τις πιο αξιόπιστες, επαγγελματικές και επιτυχημένες κατασκευαστικές εταιρείες της επαρχίας της Πάφου αλλά και ολόκληρης της Κύπρου.

Το πνεύμα της "ομαδικής εργασίας" είναι μια από τις βασικότερες αρχές που διέπει την εταιρεία μας και την έχει οδηγήσει σε μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες του ιδιωτικού τομέα στην Κύπρο. Από την ίδρυση της εταιρείας, ο πραγματικός στόχος, είναι η παροχή υπηρεσιών στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, προκειμένου να επιτυγχάνεται η ικανοποίηση των πελατών μας στο έπακρο. Αυτό επιτυγχάνεται, αρχικά μέσω των γνώσεων του προσωπικού μας, την εξειδίκευση και την εμπειρία της εταιρείας μας καθώς και στον επαγγελματισμό των συνεργατών και των υπεργολάβων που επιλέγουμε.

Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών και κατέχει άδεια εργολήπτη Α’ τάξης για την κατασκευή οικοδομικών έργων και Γ’ τάξης για την κατασκευή τεχνικών έργων. Οι άδειες αυτές, δίνουν την δυνατότητα στην Εταιρεία να διεκδικήσει και να αναλάβει έργα μεγάλου μεγέθους της οικοδομικής βιομηχανίας σε ολόκληρη την Κύπρο. Επίσης είναι μέλος του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Πάφου.

Από την 1η Φεβρουαρίου 2010, η εταιρεία Alpha Ioannou Construction Ltd είναι πιστοποιημένη με το ISO Certification BS EN ISO9001:2008.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας βρίσκονται στη Βιομηχανική περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην οδό Αγίου Χαραλάμπους 9, 8507, Πάφος.


ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ